Mitglieder-Login
Mitglied werden
WTA Nederland-Vlaanderen

Contact en lidmaatschap

> home

 

Contact

 

info@wta-nl-vl.org

 

 

T: +31(0)15 2788496 (Nederland - Wido Quist)

T: +32(0)16 32 16 54 (België - Kristine Loonbeek)

 

Nieuwe Leden

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met WTA-NL-VL via bovenstaand emailadres.

 

Gelieve in je email aan te geven op welke manier je professioneel betrokken bent bij de bouwrenovatie en monomentenzorg. Vervolgens zal er een inschrijvingsfomulier voor nieuwe leden toegestuurd worden.

 

Studenten (architectuur, bouwkunde, monumentenzorg, conservatietechnieken) kunnen momenteel voor twee jaar lid worden aan sterk gereduceerd tarief en zo reeds contacten leggen en hun praktijkkennis bijwerken. Zie onderaan de pagina voor voorwaarden.


Voordelen voor leden:

- Leden kunnen voor een gereduceerde prijs deelnemen aan WTA studiedagen en internationale WTA conferenties.

- Gekwalificeerde leden kunnen als docent of als referent tijdens WTA studiedagen optreden. Leden mogen voorstellen aangeven voor onderwerpen voor studiedagen.

- In het algemeen vinden leden binnen de WTA snel de specialisten en de kring van gesprekpartners, waarmee actuele problemen tot een oplossing kunnen worden gebracht.

- Ieder lid ontvangt regelmatig het internationale tijdschrift 'Bausubstanz' met talrijke voorbeelden, onderzoeksresultaten en case studies uit de renovatie- en restauratiepraktijk.

- Leden kunnen de uitgaven van de WTA tegen speciale prijzen verkrijgen. Leden mogen actief deelnemen aan werkgroepen en mogen thema's voorstellen voor nieuwe werkgroepen binnen de bestaande aandachtsgebieden.

 

Lidmaatschap:

€ 170,-- per jaar per persoon

€ 170,-- tot € 610,-- per jaar voor bedrijven en instellingen, al naargelang het aantal werknemers

 

Studentenlidmaatschap:

€ 20,-- per jaar per student, maximaal één jaar hernieuwbaar en tegen voorlegging van een geldig inschrijvingsbewijs in voltijds hoger onderwijs in architectuur, bouwkunde, monumentenzorg of conservatietechnieken.

Studentenleden van WTA-NL-VL mogen gratis deelnemen aan de WTA studiedagen in Nederland en Vlaanderen.

 

 

Privacy verklaring WTA NL-VL

Leden van WTA NL-VL en deelnemers aan onze studiedagen kunnen hier de privacyverklaring van WTA NL-VL volgens de GDPR/GVO richtlijnen terugvinden.

 

> top

 

> home